Totalentrepriser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Lund
Martin Lund

VVS Nord er din pålidelige partner inden for VVS.

Vi har en stærk faglig baggrund og er stolte af vores certificeringer og kompetencer. Her er, hvad vi kan tilbyde:

ROTH Touchline gulvvarme

Din Garanti for Kvalitet og Bæredygtighed i VVS-Arbejdet

Certificeret Vådrumsinstallatør: Vi har den nødvendige ekspertise til at udføre VVS-arbejde i vådrum, såsom badeværelser og bryggers. Vi sikrer, at installationerne lever op til  standarderne for vandtæthed og sikkerhed.

Certificeret Energivejleder: Vi er specialister i energioptimering. Vores rådgivning kan hjælpe dig med at reducere energiforbruget og spare penge på lang sigt.

Certificeret Installatør af Orbital Recirkulerende Brusesystemer: Vi er stolte af at kunne tilbyde Orbital-systemet, som genanvender både vand og energi til opvarmning af varmt vand. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.

bedre bad energibesparelser

VE-Godkendelse og Autorisationer: Din Sikkerhed for Kvalificeret VVS-Service

VE-godkendt Installatør af Varmepumper: Varmepumper er en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme dit hjem på. Som VE-godkendt installatør kan vores leverancer og arbejde i forbindelse med konvertering til luft-vand varmepumpe betyde at du er tilskudsberettiget hvis du f.eks. står over for at skal have udskifte dit gamle gasfyr

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 47 31 22 21
post@vvsnord.dk

Martin Lund

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer