bedre bad Energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Lund
Martin Lund

Vores Engagement i Bæredygtighed

Som et ansvarligt VVS-firma i Danmark, er vi nødsaget til at adressere de emner inden for bæredygtighed, hvor vi kan gøre en forskel. Vi er dybt engagerede i at fremme bæredygtige løsninger og teknologier, der ikke alene reducerer miljøbelastningen men også forbedrer vores kvalitet.

Gasfyr bedre bad og bedre energi

Bæredygtige VVS-initiativer: Fremme af Energieffektivitet og Vandbesparelse

Energi- og ressourceeffektivitet: Vi har fokus på at minimere energiforbruget og reducere spild af materialer. Dette kan omfatte installation af energieffektive VVS-løsninger og energitjek af boliger og ejendomme.

Vandbesparelse: Vi kan være en del af første skridt mod at fremme vandbesparende løsninger som lavtskyllende toiletter, vandbesparende brusere og recirkulerende brusesystemer

Varmepumpe METRO THERM

Grønne Materialer, Affaldshåndtering og Uddannelsesinitiativer

Grønne materialer: Vi er fortalere for brug af miljøvenlige materialer i installationer og reparationer.

Affaldshåndtering: Vi arbejder løbende i samarbejde med grossister og fabrikanter, for at Implementere en effektiv affaldshåndteringsstrategi der kan minimere affald og sikre korrekt og bæredygtig bortskaffelse af materialer.

Uddannelse og bevidsthed: Vi lægger vægt på at Informere både kunder og medarbejdere om fordelene ved bæredygtighed og hvordan VVS-løsninger kan bidrage til dette.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 47 31 22 21
post@vvsnord.dk

Martin Lund

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer