Metro Therm varmepumpe til fjernevarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Lund
Martin Lund

Varme

Er din varmeregning høj? burde du overveje at kigge på dit varmesystem. Vi rådgiver og hjælper dig til at finde et varme system, der fungerer optimalt efter dine ønsker og behov. Går du f.eks. og overvejer om det bedst kan betale sig at skifte til fjernvarme eller varmepumpe? Kontakt os og hør mere om hvilke varmesystemer der vil spare dig for en masse problemer og penge.

Børn leget på gulvvarme, trægulv

Varmeanlæg

VVS Nord ApS har stor ekspertise med alle typer af opgaver i forbindelse med varmeanlæg, herunder gas- og fjernvarmeinstallationer. Vores kunder kommer ofte fra Nordsjælland og hovedstadsområdet, og vi kommer dagligt i disse områder for at servicere og installere varmeanlæg.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

VVS Nord laver kælder

Ring til os for at få hjælp til at finde den rette løsning

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for varmeanlæg og gas-installationer, så må du meget gerne ringe til os på telefon 47 31 22 21, men du kan også skrive til post@vvsnord.dk. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud.

Energioptimering

Store besparelser på varme ved at skifte varmekilde

Du kan opnå en større besparelse ved at gå over til en anden varmekilde, og hvis du allerede har en gas- eller oliekedel, kan du overveje, om din varmekilde snart skal udskiftes til en ny. Du kan især spare penge på din varmeregning, hvis du skifter fra olie- eller gasfyr til varmepumpe. Hvor meget du præcis sparer som boligejer, kan være meget forskelligt. Omfanget af besparelsen afhænger f.eks. også af standen, af husets størrelse, og andre gældende faktorer. Men der kan klart være fordele i længden ved at skifte varmekilde. Vi har opnået stor erfaring med installation af fjernvarmeanlæg og varmepumper. Derfor kan vi råde og vejlede dig i at tage det rette valg i forhold til dine ønsker, behov og økonomi.

Gulvvarme, børn leger

Vi kan blandt andet tilbyde at udføre følgende:

 • Installation af gaskedler
 • Installation af varmepumper
 • Installation af fjernvarmeunits
 • Installation af filtersystemer til varmeanlæg
Gulvvarme

Udover dette, kan vi også installere, vedligeholde og reparere følgende:

 • Gulvvarme
 • Varmestyringer
 • Varmtvandsbeholdere
Totalentrepriser

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 47 31 22 21
  post@vvsnord.dk

  Martin Lund

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer