Kloak

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Lund
Martin Lund

Vand

Er dit vandrør sprunget, eller skal du have udskiftet dit blandingsbatteri, kan VVS Nord hjælpe. Vi reparerer og vedligeholder dit brugsvandssystem. Uanset om det er toilettet der drypper eller dine vandrør der er tæret, kan vi sørge for du modtager et holdbart og kvalitetssikret resultat. Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud.

Moderne badeværelse med væghængt toilet og duravit spejl

Rummelige badeværelser med smarte skabe

De mest spændende opgaver for en boligejer er naturligvis moderniseringer, hvor vi blandt andet kan lave et lyst og lækkert badeværelse ud af et gammelt og mørkt badeværelse. Vi kan lave det lyst og rummeligt, ligesom vi kan montere smarte skabe, så det bliver et rart og praktisk sted, der er nemt at holde rent.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er tvivl om noget. Du kan ringe eller skrive til os. Derpå kan vi sende dig et uforpligtende tilbud.

Vandrør løber

Reparation og vedligeholdelse af rør og vandhaner

En del af vores VVS-arbejde sker i forbindelse med nybyggeri eller tilbygninger, men det meste af vores arbejde handler om reparation, vedligeholdelse og modernisering. En typisk opgave kan være et sprængt eller tæret vandrør, men det kan også bare være et dryppende blandingsbatteri eller et løbende toilet.

Vandspild via utætte vandrør, dryppende vandhaner og løbende toiletter kan nemt koste mange tusinde kroner om året, så du kan med stor fordel få det repareret så hurtigt som muligt, selvom der ikke er tale om en akut skade. Der kan også være penge i at udskifte et ældre, men velfungerende blandingsbatteri med et nyt, der er langt mere vandbesparende.

Hvis du ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, eller ringe til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Imødekommende, professionelle og kvalitetsbevidste

metro therm varmepumpe

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 47 31 22 21
  post@vvsnord.dk

  Martin Lund

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer