Bedre bad rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Lund
Martin Lund

Totalentreprise

Står du med et større byggeprojekt og har svært ved at danne dig et overblik over, hvad du skal gøre og hvordan du gør det, så frygt ej. VVSNord rådgiver, koordinerer og eksekverer hele projektet ved hjælp af vores dygtige samarbejdspartnere. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde af Totalentreprise.

Bedre Bad - Bedre Energi Totalentreprise

Vi løser dit projekt med totalentreprise

VVS Nord ApS har stor erfaring med totalentreprise. Den erfaring har vi opnået gennem mange store projekter omkring blandt andet Frederikssund og Frederiksværk. En hoved- eller totalentreprise medfører, at vi varetager alt arbejdet ved renovering, modernisering og nybyggeri.

Totalentrepriser

Vi står for al kontakt og koordinering i en totalentreprise

Ved en totalentreprise står vi for indledende kontakt og daglig koordinering med alle faggrupper som for eksempel murere, tømrere og elektrikere. Derved har du kun en kontaktperson, og det er os. På den måde skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt den ene ved, hvad den anden gør. Enhver aftale med os er en samlet aftale, og vi følger altid vores aftaler helt til dørs.

Kontakt VVS Nord ApS for at høre mere om totalentrepriser eller for at få et uforpligtende tilbud.

Moderne badeværelse med store badmøbler

Vi skaber lækre og lyse køkkener, badeværelser og bryggerser

Der findes ikke noget bedre end moderne, lyse og rummelige badeværelser, køkkener og bryggerser. Der er især mange, der glemmer deres bryggers, men et bryggers kan også laves om til et rart og behageligt arbejdsrum til at vaske tøj i.

De fleste bruger meget tid i deres køkken, især hvis der er en spisekrog eller et alrum, hvor familien kan samles. Der er flere nøgleord i forbindelse med modernisering af et køkken, men også et badeværelse, og det er rummeligt, lækkert og praktisk, herunder nemt at holde rent, så det bliver er rart sted at opholde sig.

På badeværelset kan vi fjerne upraktiske rør og måske endda det klodsede badekar, der alligevel ikke bliver brugt. Med nyt og moderne sanitet og interiør vil du opleve, at det bliver nemt og hurtigt at gøre rent, ligesom skabene kan gemme ekstra toiletruller og rene håndklæder af vejen.

Totalentrepriser

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 47 31 22 21
  post@vvsnord.dk

  Martin Lund

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer