Hans grohe armatur

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Martin Lund
Martin Lund

Sanitet

Vores professionelle team står klar til at hjælpe dig med dit sanitetsarbejde. Har du behov for at få repareret din vandhane, eller søger du en komplet modernisering af dit badeværelse, Står vi altid klar til at yde vores service. Vi benytter produkter af høj kvalitet fra velrenommerede producenter. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Lyst badeværelse med guld detaljer

Sanitets arbejde

VVS Nord ApS udfører alle typer af opgaver i forbindelse med vand, varme og sanitet i Frederikssund og Frederiksværk. En væsentlig del af vores opgaver handler om etablering og modernisering af badeværelser, herunder naturligvis vand og sanitet. Vi kan endvidere lægge nye klinker og opsætte nye fliser, flytte dine rør og fjerne dit badekar, hvis du ønsker det. Der er mange, som hellere vil have en smart bruseniche end et stor badekar.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

VVS Nord laver kælder

Ring til os for at få et godt tilbud på nyt sanitet

Vi ser frem til at tale mere med dig om, hvad vi kan tilbyde inden for sanitet på dit toilet eller badeværelse. Du er altid velkommen til at ringe til os eller at skrive til os.

Stilrent badeværelse med Dansani spejl

Vi benytter sanitet fra velrenommerede producenter

Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde kan holde i mange år. Vi har samtidig sans for detaljerne, ligesom vi har fokus på kvaliteten. Dertil kommer, at vi også sikrer dig en god pris på dit sanitet.

Vores arbejdsopgaver i forbindelse med VVS omfatter typisk følgende:

 • Badeværelser
 • Vandhaner
 • Blandingsbatterier
 • Sanitet generelt
 • Brusekabiner
 • Vandvarmere
 • Ventilation
 • Reparation

Vi kan med andre ord udføre mindre reparationer, større renoveringer og komplette moderniseringer af badeværelser, så du får det præcis, som du ønsker. Vi har altid fokus på seriøsitet, og det betyder, at vi naturligvis holder vores ord. Enhver aftale med os er derfor en aftale, og vi følger vores aftaler helt til dørs.

VVS Nord kontorarbejde

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 47 31 22 21
  post@vvsnord.dk

  Martin Lund

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer